ORIGINÁLY CHOCO BONTÉ

PRALINKY_CHOCOBONTE

Víte, jak se pozná ručně vyrobená pralinka? Přestože na první pohled vypadají jedna jako druhá, nejsou úplně stejné – každý kus je originál. Takové unikáty vznikají v olomoucké provozovně Choco Bonté pod dohledem francouzského cukráře Anaela Pomy. Tajemství jeho lahodných pralinek je v použití kvalitní čokolády, jejím rozpouštění za přesně stanovené teploty a mnohahodinovém vyšlehávání, aby získala jemnou konzistenci.

 

Potom přichází na řadu umění Anaela Pomy a recepty, které si přivezl ze své vlasti. Díky tomu můžete ochutnat nebo nabízet svým zákazníkům jedinečné čokoládové potěšení. Kromě pralinek dělá Anael Poma také hořké tabulkové čokolády s obsahem kakaa až 64 procent a mléčné s obsahem kakaové hmoty až 34 procent. Ochutnat je můžete i s různými přísadami, jako jsou pistácie, brusinky, ananas, jahody nebo třeba mandle v karamelu.

 

Všechny výrobky nabízíme cukrárnám, kavárnám, hotelům a jiným firmám. Ochutnat výjimečné pralinky či jemnou čokoládu Choco Bonté však může každý v naší olomoucké prodejně – Chocolaterii ve Ztracené ulici.
Další možností, kde lze vyzkoušet čokoládový šarm francouzského cukrářského umění, je návštěva Squash Kavárny v Lipníku nad Bečvou nedaleko zámku v Bratrské ulici.

 

© 2014 ABSINTDESIGN, GASTRODESIGN