Letní chuť ovocných pralinek - bonboniéra 12 pralinek
Kód: 620Související produkty
Detailní popis produktu
Složení:
- hořká, bílá, ruby čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné a odtučněné mléko, sušená syrovátka, laktóza, kakaový likér, emulgátory: sójový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní vanilkové aroma), náplň minimálně 65 %: smetana (stabilizátor: karanegan), cukr, vodní meloun, voda, pyré - malinové, citronové, černý rybíz - (90 % pyré, 10 % cukr), máslo, med, stabilizátor: sorbitol, glukózo-fruktózový sirup, vodní meloun, voda, máta peprná, lyofilizované maliny, konzumní líh (alk. 80 % obj.), borůvky, pomerančová kůra, sušený pomeranč, modifikovaný škrob, barviva: extrakt z černé mrkve, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, zahušťovadla (E466, pektin), invertáza.
- ZDOBENÍ: kakaové máslo (kakaové máslo, barviva: E110, E122, E133 a E172). Obsah kakaové sušiny v čokoládové složce nejméně 64 %, 29 % a 47 %.
- 100 g výrobku obsahuje: Energetická hodnota – 2301kJ/550kcal • Tuky – 36,2 g • z toho nasycené mastné kyseliny – 18,5 g • Sacharidy – 39,4 g • z toho cukry – 35,7 g • Bílkoviny – 6,5 g • Sůl – 0,11 g.
- Může obsahovat složky suchých skořápkových plodů. Barvivo E110 může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
- Uchovávejte v suchu při teplotě do 20 °C.
- Hmotnost 110 g.
Choco Bonté
Ručně vyráběné pralinky, bonboniéry a čokolády v prémiové kvalitě. Vyrábíme z těch nejlepších surovin. Výrobky dodáváme do sítě drobných obchůdků po celé České a Slovenské republice.
Zakázková výroba pro naše obchodní partnery. Dodáváme výrobky přímo na míru firmám a institucím, a to v obalech s logem firmy, města či nemocnice.
Choco Bonté je chráněná dílna v samém srdci Hané v Olomouci, městě s dlouhou čokoládovou tradicí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bonboniéry |
---|---|
Hmotnost: | 110 gramů |
Událost: | Dárek pro učitele, Narozeniny, Oslava, Poděkování, Svátek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.